Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Barva masa jatečných zvířat v procesu technologie zpracování
(Michaela Kurková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//f03gfp// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Zpracování kuřat na jatkách
(Radka POŽÁRKOVÁ)2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//y2jkem// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a zpracování klokaního masa
(Veronika Kouřilová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//chs49j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vlastnosti a zpracování klokaního masa
(Veronika Kouřilová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//chs49j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma