Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

potraviny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Isolation and characterization of microorganisms producing extracellular polymeric substances (EPS) from permafrost
 (Simona ZELENKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//0eaf4m// | Biologie / | Práce na příbuzné téma

Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
 (Gabriela Tomášková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Chemická konzervace potravin a její vliv na lidský organismus
 (Kateřina Kučerová)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//pn2upx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Natural compounds used for reduction of enzymatic browning in food processing
 (Jan Staš)

2015, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//i8mcpu// | Tropické zemědělství / Trvale udržitelný rozvoj tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma