Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
potravinyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Isolation and characterization of microorganisms producing extracellular polymeric substances (EPS) from permafrost
(Simona ZELENKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//0eaf4m// | Biologie / | Práce na příbuzné téma
Konzervace potravin pomocí fyzikálních metod
(Gabriela Tomášková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//y9zeqg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Chemická konzervace potravin a její vliv na lidský organismus
(Kateřina Kučerová)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//pn2upx// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Natural compounds used for reduction of enzymatic browning in food processing
(Jan Staš)2015, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//i8mcpu// | Tropické zemědělství / Trvale udržitelný rozvoj tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma