Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

kuchyně

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 19 theses)
1. Teoretická část:\nl{} Fakt a fikce v dokumentární fotografii 2. Praktická část: a) Magdalena Dobromila Rettigová - kuchařka b) Volný soubor - Zbytky
 (Jitka TILY)

2013, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2pm4vs// | Výtvarná umění / Multimedia a design - Reklamní fotografie | Theses on a related topic

Biedermeier a Magdaléna Dobromila Rettigová
 (Petra TUREČKOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//bxderz// | Specializace v pedagogice / Český jazyk se zaměřením na vzdělávání | Theses on a related topic

Proměny dívčí normativní literatury 19. století se zaměřením na tvorbu Magdaleny Dobromily Rettigové, Sofie Podlipské a Elišky Krásnohorské
 (Martina LIGURSKÁ)

2018, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//y9xjbn// | Humanitní studia / Česká filologie - Mediální studia | Theses on a related topic

Literární dílo Magdaleny Dobromily Rettigové v literární kultuře 20. století
 (Zuzana Krivošová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//pw4vcy// | Historické vědy / Historicko-literární studia: Historicko-literární | Theses on a related topic

Význam národní kuchyně pro utváření českého národního vědomí v 19. století
 (Lenka ŠEDIVÁ)

2016, Diplomová práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//1fl370// | Humanitní studia / Evropská kulturní studia | Theses on a related topic

Konvence žánru kuchařské knihy a jejich překračování v současné české knižní produkci
 (Nikola VRÁNOVÁ)

2024, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//qalqpe// | Ediční a nakladatelská praxe / | Theses on a related topic

Pokrmy na talíři všedním i svátečním, za krize i míru, aneb proměny gastronomie mezi lety 1900-1938 v českých kuchařských knihách
 (Vendula Cilečková)

2020, Diplomová práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//mh1rgz// | Historické vědy / Kulturní dějiny: Gender history | Theses on a related topic

Běloruské národní obrození na přelomu 19. a 20. století
 (Stanislav Kopiš)

2024, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eM8083 | Historie / | Theses on a related topic

Překladatelky ruské umělecké literatury od dob národního obrození do současnosti
 (Kristina KUBEČKOVÁ)

2024, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//849qom// | Ruština pro překladatele / | Theses on a related topic

Význam národní kuchyně pro utváření českého národního vědomí v 19. století
 (Lenka ŠEDIVÁ)

2016, Diplomová práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//1fl370// | Humanitní studia / Evropská kulturní studia | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 19 theses)