Theses on the same topic (having an identical keyword):
kuchyněKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
1. Teoretická část:\nl{} Fakt a fikce v dokumentární fotografii 2. Praktická část: a) Magdalena Dobromila Rettigová - kuchařka b) Volný soubor - Zbytky
(Jitka TILY)2013, Diplomová práce, Fakulta multimediálních komunikací / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2pm4vs// | Výtvarná umění / Multimedia a design - Reklamní fotografie | Theses on a related topic
Biedermeier a Magdaléna Dobromila Rettigová
(Petra TUREČKOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//bxderz// | Specializace v pedagogice / Český jazyk se zaměřením na vzdělávání | Theses on a related topic
Literární dílo Magdaleny Dobromily Rettigové v literární kultuře 20. století
(Zuzana Krivošová)2017, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//pw4vcy// | Historické vědy / Historicko-literární studia: Historicko-literární | Theses on a related topic
Proměny dívčí normativní literatury 19. století se zaměřením na tvorbu Magdaleny Dobromily Rettigové, Sofie Podlipské a Elišky Krásnohorské
(Martina LIGURSKÁ)2018, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//y9xjbn// | Humanitní studia / Česká filologie - Mediální studia | Theses on a related topic
Význam národní kuchyně pro utváření českého národního vědomí v 19. století
(Lenka ŠEDIVÁ)2016, Diplomová práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//1fl370// | Humanitní studia / Evropská kulturní studia | Theses on a related topic
Konvence žánru kuchařské knihy a jejich překračování v současné české knižní produkci
(Nikola VRÁNOVÁ)2024, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//qalqpe// | Ediční a nakladatelská praxe / | Theses on a related topic
Pokrmy na talíři všedním i svátečním, za krize i míru, aneb proměny gastronomie mezi lety 1900-1938 v českých kuchařských knihách
(Vendula Cilečková)2020, Diplomová práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mh1rgz// | Historické vědy / Kulturní dějiny: Gender history | Theses on a related topic
Běloruské národní obrození na přelomu 19. a 20. století
(Stanislav Kopiš)2024, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eM8083 | Historie / | Theses on a related topic
Překladatelky ruské umělecké literatury od dob národního obrození do současnosti
(Kristina KUBEČKOVÁ)2024, Diplomová práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//849qom// | Ruština pro překladatele / | Theses on a related topic
Význam národní kuchyně pro utváření českého národního vědomí v 19. století
(Lenka ŠEDIVÁ)2016, Diplomová práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//1fl370// | Humanitní studia / Evropská kulturní studia | Theses on a related topic