Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Hodnotenie kvality vstupných surovín a ich triedenie pri výrobe tepelne opracovaných mäsových výrobkov.
 (Mária Horečná)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//uijboy// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy kontaminující tepelně opracované masné výrobky
 (Tereza Zelinková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dlq2ya// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Hodnocení suroviny pro tepelně opracované masné výrobky
 (Michaela Zoulová)

2013, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//q9f3j3// | Rozvoj venkovského prostoru kombinované studium / | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení jakostních parametrů tepelně opracovaných masných výrobků s přídavkem masa nutrie říční
 (Nela Tesařová)

2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0kp8wb// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Mikroorganismy jako kontaminanty drobných tepelně opracovaných masných výrobků
 (Pavlína Dočekalová)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//49psqg// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Aplikace kolagenu do tepelně opracovaných masných výrobků
 (Markéta Pirunčíková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i7i6au// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Porovnání rozdílné technologie výroby trvanlivého tepelně opracovaného masného výrobku
 (Eliška Knoblochová)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//64hpal// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv medvědího česneku na senzorickou jakost tepelně opracovaného masného výrobku
 (Kateřina Kadlecová)

2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//66v267// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma

Využití metody tyndalace pro výrobu tepelně opracovaných masných výrobků
 (Alžběta Vítková)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//6855xz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení vybraných jakostních parametrů u tepelně opracovaných masných výrobků
 (Tereza Chovancová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gix328// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)