Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
 (Klára Mikulíková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//a594pu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Spectroscopy and chemical analysis of pulsed plasma
 (Vojtěch Laitl)

2022, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//r6mtxf// | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Chemical analysis of human scent samples by GC-MS and their ethnic dependence
 (Verma Satpal)

2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-inženýrská / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//sasgps// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Synthesis of immunofluoescent probes and affinity surfaces for selective and sensitive analysis of biologically important molecules
 (Marcela Lišková)

2016, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cckrp/ | Chemie (čtyřleté) / Organická chemie | Práce na příbuzné téma

Key factors for the feasibility of a business plan to diversify activities in the field of processing meat and meat products from organic production
 (Polina Zinoveva)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5iqf8y// | Zemědělské inženýrství / Agrobyznys | Práce na příbuzné téma

Use of DART and other modern methods for the evaluation of shelf-life of meat and meat products
 (Themis Stylianou)

2016, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//x3y7z6// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Composition of venison and game meat for its processability to meat products
 (Pavlína Pěstová)

2013, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědelství / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//x3a465// | Zemědělství tropů a subtropů / | Práce na příbuzné téma

Use of tea extracts in the production of meat products
 (Aliaksandra Kharoshka)

2018, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//yylje3// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Mäsové výrobky z pohľadu liečebnej výživy
 (Jana Kráľová)

2015, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/y8f43/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Jakost a kvalita uzených mas a šunek - jejich vliv na spotřebu
 (Miroslava DOLEŽELOVÁ)

2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ep3euq// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)