Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Stanovení vybraných antioxidantů a antioxidační aktivity u směsí müsli s jedlými květy
 (Kristýna Ondroušková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qz8mut// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Výroba bezlepkových cereálních směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
 (Alžběta Klůzová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//w9juny// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Příprava bezlepkových müsli směsí s jedlými květy a jejich nutriční analýza
 (Lenka Kostková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//moqvjp// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)