Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

účinné složky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)
Vliv konzumace „červeného masa“ na zdraví člověka
 (Tomáš Nekula)

2021, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nrmyr/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Obsahové látky semen sóji luštinaté (Glycine max (L.) Merr.) a dopady její konzumace na lidské zdraví
 (Klára LESÁKOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//p4g7ur// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Pozitivní účinky konzumace makromycet na zdraví člověka
 (Aneta BAŽANTOVÁ)

2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//hsnzry// | Biologie / Biologie - Geografie | Práce na příbuzné téma

Vliv konzumace vína na lidské zdraví.
 (Iveta Seroiszková)

2018, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yw8b5b// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Význam konzumace mléčných výrobků u dětí na 2.stupni základní školy v okrese Nymburk
 (Kamila HONSOVÁ)

2014, Bakalářská práce, Fakulta tělesné kultury / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//gpjdr2// | Tělesná výchova a sport / tělesná výchova - výchova ke zdraví se zaměřením na vzdělávání | Práce na příbuzné téma

Funkční potraviny a jejich benefity na lidský organismus
 (Monika Dvořáková)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wucs65// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin
 (Nikola NACHÁZELOVÁ)

2019, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//e2eont// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

FUNKČNÍ POTRAVINY A JEJICH ROLE V GASTRONOMII
 (Petr Žižlavský)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/1dgrao/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu (6501R027) / | Práce na příbuzné téma

Funkční potraviny z pohledu biologicky aktivních látek
 (Denisa Holasová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tth2oh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Funkční potraviny
 (Dana PLÍŠKOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//towuxa// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 29 prací)