Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
senzorická jakostKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa
(Jana Reitšpiesová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//e6pgha// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv doby skladování na senzorickou jakost sušeného masa
(Tereza Martincová)2023, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sdzm1y// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv druhu masa a použitého láku na senzorickou jakost sušeného masa
(Andrea Hercová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//w1pan0// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv medvědího česneku na senzorickou jakost tepelně opracovaného masného výrobku
(Kateřina Kadlecová)2024, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//66v267// | Potravinářství a výživa člověka / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie zpracováni na senzorickou jakost chmelových výhonků
(Natálie Komárková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jxmqmn// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv tepelného opracování hlíz různých odrůd brambor na jejich senzorickou jakost
(Klaudie Adamíková)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//39ldrt// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost sterilovaných masozeleninových výrobků určených pro dětskou výživu
(Soňa Hroudová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v56uwb// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost jogurtů v závislosti na různém složení ovocného podílu
(Tereza BOHDALOVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//00fokq// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost masa v průběhu zrání
(Nicola Darkwahová)2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4l6d5h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorická jakost a složení kozích sýrů
(Dora Petříčková)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//j58znb// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma