Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
laminované těstoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv přídavku vody na texturní vlastnosti bezlepkového pečiva
(Pavel Křupka)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0pl4rq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku vody na texturní charakteristiky pečiva
(Michaela Kurková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8lge6c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta
(Silvie Minaříková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ntn8ms// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Texturní vlastnosti pečiva připraveného z komerčních bezlepkových směsí
(Eliška Musilová)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nb5nov// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku rýžové instantní kaše na texturní vlastnosti rýžového pečiva
(Monika Augustová)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//50o3mv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita pečiva z netradičních bezlepkových surovin
(Veronika Přepechalová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1z50rk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv granulace bezlepkové mouky na fyzikální vlastnosti těsta a pečiva
(Ľubomíra Rybárová)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h1byfs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Zlepšení kvality a prodloužení trvanlivosti pečiva vyrobeného ze zmrazeného polotovaru
(Lucie Pernikářová)2020, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//e47gir// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Využitelnost rýžové kaše při výrobě bezlepkového pečiva
(Monika Augustová)2024, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2yzjeu// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Texturní charakteristiky bezlepkového laminovaného těsta
(Silvie Minaříková)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ntn8ms// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma