Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Společenstva metanogenních mikroorganizmů ve vybraných ekosystémech
 (Nikola Hanišáková)

2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/fp3tj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Mikroorganizmy s dekarboxylázovou aktivitou ve vybraných fermentovaných potravinách
 (Eva Rejchrtová)

2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//grrh8e// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma

Vliv řízené fermentace na výskyt bakterií ve vybraných vínech
 (Simona LIŠKOVÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//9itgou// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
 (David Kij)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku bylin na kvalitu fermentačního procesu při výrobě piva
 (Martin Buchta)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//l88vkz// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva
 (Petra Machalová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bg30f9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Organoleptická stabilita piva
 (Adéla BALGOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//kzarn9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Technologické stresy pivovarských kvasinek
 (Ondřej Souček)

2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/cekot/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva
 (Petra Machalová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//bg30f9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
 (David Kij)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)