Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Společenstva metanogenních mikroorganizmů ve vybraných ekosystémech
(Nikola Hanišáková)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/fp3tj/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Mikroorganizmy s dekarboxylázovou aktivitou ve vybraných fermentovaných potravinách
(Eva Rejchrtová)2016, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//grrh8e// | Chemie a technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Vliv řízené fermentace na výskyt bakterií ve vybraných vínech
(Simona LIŠKOVÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9itgou// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
(David Kij)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku bylin na kvalitu fermentačního procesu při výrobě piva
(Martin Buchta)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//l88vkz// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva
(Petra Machalová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bg30f9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Organoleptická stabilita piva
(Adéla BALGOVÁ)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kzarn9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Technologické stresy pivovarských kvasinek
(Ondřej Souček)2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/cekot/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Vliv volby kmene kvasinek na senzorické vlastnosti piva
(Petra Machalová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//bg30f9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití non-Saccharomyces kvasinek pro výrobu piva a nápojů na bázi piva
(David Kij)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k6gdn/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma