Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
červené vínoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
(Kateřina Jurčová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4jie2r// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
(Kateřina Jurčová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i1yy86// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
(Kateřina Jurčová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4jie2r// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Stanovení anthokyaninů a fenolických sloučenin v různých odrůdách červených vín
(Kateřina Jurčová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i1yy86// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma