Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

anthokyany

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Majoritní fenolové sloučeniny v listech jakonu
 (Kristina Heřmanová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dozbyd// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic

Fenolové sloučeniny a jejich vliv na lidské zdraví
 (Monika Ehrenbergerová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qcpn4e// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Rostlinné džusy a fenolové látky z nich a jejich role na buňky střevního epithelu
 (Alžběta Maryšková)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//guyb0w// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Vliv fenolových sloučenin v bramborách na oxidační stabilitu smažicího média při přípravě hranolků
 (Klára Fialová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//dnv1jj// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Perfluorinated Compounds in Environmental Matrices
 (Pavlína Karásková)

2017, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mchm4/ | Chemie (čtyřleté) / Chemie životního prostředí | Theses on a related topic

Fenolové sloučeniny a jejich vliv na lidské zdraví
 (Monika Ehrenbergerová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qcpn4e// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic

Výskyt a význam fenolových sloučenin v potravinách.
 (Kristýna Hvězdová)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dyuv1r/zaverecna_prace.pdf/ | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic

Srovnání obsahu anthokyanových barviv ve vybraných odrůdách bezu černého a vinných hroznů
 (Eliška Becková)

2012, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//uqlwrm/DP_Beckova.pdf/ | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic