Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ZelíKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Antioxidační kapacita absintů
(Hana Dočekalová)2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//9q4wei// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
(Kateřina Veselá)2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//e9iwa9// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku.
(Alena BRABCOVÁ)2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//7yx2ib// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita instantních čajů
(Štěpán Hainiš)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační kapacita hroznového vína
(Eva KÝVALOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//zaxfwu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vývoj antioxidační kapacity v průběhu mléčného kvašení zeleniny.
(Eva Pavloušková)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dx7c83// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Vývoj antioxidační kapacity v průběhu mléčného kvašení zeleniny.
(Eva Pavloušková)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//dx7c83/zaverecna_prace.pdf/ | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma