Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Zelí

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Antioxidační kapacita absintů
 (Hana Dočekalová)

2020, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//9q4wei// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita a sorpční vlastnosti rostlinných doplňků \nl{}stravy
 (Kateřina Veselá)

2021, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//e9iwa9// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita v plodech rakytníku, dužnatých růží a muchovníku.
 (Alena BRABCOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//7yx2ib// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita instantních čajů
 (Štěpán Hainiš)

2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//5mi7li// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační kapacita hroznového vína
 (Eva KÝVALOVÁ)

2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//zaxfwu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vývoj antioxidační kapacity v průběhu mléčného kvašení zeleniny.
 (Eva Pavloušková)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dx7c83// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vývoj antioxidační kapacity v průběhu mléčného kvašení zeleniny.
 (Eva Pavloušková)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//dx7c83/zaverecna_prace.pdf/ | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma