Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

taniny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Vliv malolaktické fermentace na aromatický profil červeného vína.
 (Radek Veselý)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//191ac0// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv termínu odlistění na aromatický profil vína Sauvignon blanc.
 (Radek Šťastný)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//t8bu6u// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Aromatický profil mladých vín
 (Barbara Tomanová)

2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//rg4idi// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv kvasinkové kultury na aromatický profil bílých vín
 (Anna Fráňová)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//71d2ib// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Vliv stabulace na aromatický profil odrůdy Ryzlink vlašský
 (Ondřej Tichý)

2024, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k15261// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vliv metod odkalení moštu na senzorický a analytický profil vín révy vinné
 (Vít Nevěděl)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//zhk6c5// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Polyfenolické látky vznikající při zrání vína a jejich vliv na lidské zdraví
 (Šárka KUNCOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//few2wq// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Biologicky aktivní látky v pivu a vínu
 (Karolína Mašková)

2017, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//g75ar4// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Využití enologických taninů při výrobě vína
 (Jan Dřímal)

2016, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7odxsq// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma

Klady a zápory při konzumaci vína
 (Veronika Truncová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//hhu6nz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)