Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Posouzení aktivity protektivní kultury na vývoj obsahu biogenních aminů v sýrech
(Natálie Krčmová)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x4d661// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv protektivní kultury na produkci vybraných biogenních aminů u \kur{Lactobacillus curvatus\kur{}} v podmínkách \kur{in vitro\kur{}} a v mléce
(Adéla Žalková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//6wcbhs// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení obsahu biogenních aminů během zrání sýrů použitím protektivní kultury
(Barbora Řezníčková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//h9q6oy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu Enterococcus s dekarobxylázovou aktivitou
(Iva Březinová)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0a0g5v// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení protektivních kultur na vybrané bakterie mléčného kvašení s dekarboxylázovou aktivitou
(Ivana Zicháčková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//q3191o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti redukce biogenních aminů produkovaných mikroorganizmy
(Khatantuul Purevdorj)2021, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jkn3cn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení produkce biogenních aminů vybranými bakteriemi v podmínkách in vitro
(Andrea Dlabajová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ylz4mn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti snížení produkce biogenních aminů vybranými bakteriemi v podmínkách in vitro
(Andrea Dlabajová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ylz4mn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobiální působení kolicinů na bakterie produkující biogenní aminy
(Andrea Martinková)2018, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//uri497// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Inhibiční působení protektivních kultur na bakterie rodu \kur{Staphylococcus} produkující biogenní aminy
(Adéla Žalková)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0pcw1// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma