Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Fermentované masné výrobky vyrobené bez použití udícího kouře
(Klára Janíková)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fruzjk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky jako potenciální zdroj Encephalitozoon cuniculi
(Tereza VECKOVÁ)2018, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//d516dn// | Zootechnika / | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky ze skopového masa s přídavkem prebiotik
(Radek HOLÍK)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//grdg50// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Maso přežvýkavců jako surovina pro fermentované masné výrobky
(Pavel Votava)2013, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//srafev// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma
Fermentované masné výrobky na bázi skopového masa.
(Lucie KOSTŘICOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//hhwf0y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace výroby a hodnocení kvality fermentovaných masných výrobků
(Romana Korandová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//zz1094// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Probiotické mikroorganismy v masné výrobě
(Kateřina Zelinková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ci5gh9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optimalizace metody pro izolaci DNA z fermentovaných masných výrobků
(Lukáš Bednář)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//389ozv// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Izolace a charakterizace mikrobiálních degradérů aromaticko-alifatických polyesterů
(Denisa Pavlíková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//scp60s// | Chemie a technologie materiálů / Inženýrství ochrany životního prostředí | Práce na příbuzné téma
Využití metody RFLP PCR, PCR ARMS a reverzní hybridizace pro detekci nejčastějších trombofilních mutací v české populaci
(Markéta MATĚJKOVÁ)2016, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//1y7ynq// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma