Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pštrosí produktyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Faktory ovlivňující kvalitu vajec
(Ladislav Linek)2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//x6yprt// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Chovatelství | Práce na příbuzné téma
Produkce, zpracování a využití pštrosího masa
(Zuzana Paráková)2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s910ob// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita pštrosího masa a jeho postavení na našem trhu
(Dana LIBÍNSKÁ)2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qq8hrn// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma