Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pštrosí produkty

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Faktory ovlivňující kvalitu vajec
 (Ladislav Linek)

2019, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//x6yprt// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Chovatelství | Práce na příbuzné téma

Produkce, zpracování a využití pštrosího masa
 (Zuzana Paráková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//s910ob// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita pštrosího masa a jeho postavení na našem trhu
 (Dana LIBÍNSKÁ)

2012, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qq8hrn// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma