Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Chmel otáčivý

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Úsporná technologie pěstování řepky ozimé
 (Jan Toula)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rwck57// | Pěstování rostlin / | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.). Vliv elicitorů na výnos a kvalitu produktu. Jeho potravinářské a nepotravinářské využití.
 (Petra HAŠKOVCOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ziuj7p// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování kukuřice s podplodinami leguminóz ve vztahu ke kvalitě zrna
 (Alexander Sorokin)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//5wj97n// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování hlávkového zelí s využitím minerálních hnojiv
 (Roman Zimák)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ih3s1d// | Zemědělská specializace / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma

Návrh vhodné technologie pro pěstování druhů rodu Chenopodium jako listové zeleniny
 (Zuzana TRABALIKOVÁ)

2020, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//pgo4m9// | Zemědělství / Trvale udržitelné systémy hospodaření v krajině | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene".
 (Pavel OPOLZER)

2017, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//blt2e1// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.). Vliv elicitorů na výnos a kvalitu produktu. Jeho potravinářské a nepotravinářské využití.
 (Petra HAŠKOVCOVÁ)

2016, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ziuj7p// | Zemědělství / Agroekologie | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.) na kvalitu produktu a využití produktu
 (Tomáš KLÍMA)

2022, Bakalářská práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//pkocmi// | Zemědělství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma

Bio-chmel v podmínkách ČR a jeho perspektivy
 (Kateřina Janoušová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7bxcx2// | Zahradnictví / | Práce na příbuzné téma

Technologie a technika pro produkci chmelové sadby a založení chmelnice.
 (Jakub Křížek)

2021, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wzgzkm// | Procesní inženýrství / Technologická zařízení staveb | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)