Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
HoráckoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
(Karolína Kubecová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3fr195// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech
(Adéla Rucká)2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//par0ou// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení
(Andrea Patová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gwsrwt// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
(Karolína Kubecová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3fr195// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
(Kateřina ČERNÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4it8pg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
(Karolína Kubecová)2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3fr195// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma