Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Horácko

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
 (Karolína Kubecová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3fr195// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Optimalizace nutričního plnění a ekonomické hodnocení výživy civilního obyvatelstva v krizových stavech
 (Adéla Rucká)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//par0ou// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční a ekonomické hodnocení pokrmů ve vybraném stravovacím zařízení
 (Andrea Patová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//gwsrwt// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
 (Karolína Kubecová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3fr195// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
 (Kateřina ČERNÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//4it8pg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční a ekonomické hodnocení tradičních potravin a pokrmů Horácka a Valašska
 (Karolína Kubecová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3fr195// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma