Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 4 » (celkem 35 prací)
Technologická a senzorická jakost zrna a pečiva z pšenice špaldy
 (Markéta KYPTOVÁ)

2016, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//lwqhcd// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Péče o krajinu | Práce na příbuzné téma

Jakost vína ovlivněná sířením
 (Lucie Kostihová)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wp0xpk// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie zpracováni na senzorickou jakost chmelových výhonků
 (Natálie Komárková)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//jxmqmn// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa
 (Jana Reitšpiesová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//e6pgha// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv vlákniny na senzorickou jakost tvarohů a tvarohových výrobků
 (Michaela Hrdličková)

2017, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//py3ezn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost jogurtů v závislosti na různém složení ovocného podílu
 (Tereza BOHDALOVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//00fokq// | Zemědělské inženýrství / Zemědělské inženýrství - Zpracování produktů | Práce na příbuzné téma

Vliv vlákniny na senzorickou jakost fermentovaných mléčných výrobků.
 (Eva Ziková)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//j5jk6i// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Receptury a současná jakost masných výrobků
 (Tereza Bočková)

2020, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//5t98ln// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorická jakost a složení kozích sýrů
 (Dora Petříčková)

2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//j58znb// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv způsobu chovu a kulinárního zpracování ryb na nutriční a senzorickou jakost
 (Lucia Gejdošová)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//e6oi4k// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 4 » (celkem 35 prací)