Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologická analýza typických asijských fermentovaných potravin
(Veronika Cabáková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ha6da5// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma
Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
(Daria Churiakova)2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//wzleuz// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy
(Simona Káčerová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//3xvu6h// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy
(Lucie Vítková)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//r5cppy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků
(Dagmar Bábková)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8o38x9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z potravin rostlinného původu
(Kateřina Swaczynová)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t32gyk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Možnosti redukce biogenních aminů produkovaných mikroorganizmy
(Khatantuul Purevdorj)2021, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jkn3cn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
(Radka Flasarová)2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Produkce a degradace biogenních aminů pivovarsky významnými mikroorganizmy
(Jana Žáková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//l2epu7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Antimikrobní působení esenciálních olejů na bakterie produkující biogenní aminy
(Viera Nováková)2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//24y2re// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma