Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Mikrobiologická analýza typických asijských fermentovaných potravin
 (Veronika Cabáková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ha6da5// | Chemie a technologie potravin / Technologie tuků, detergentů a kosmetiky | Práce na příbuzné téma

Tradiční asijské fermentované mléčné výrobky
 (Daria Churiakova)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//wzleuz// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy
 (Simona Káčerová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//3xvu6h// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy
 (Lucie Vítková)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//r5cppy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z fermentovaných masných výrobků
 (Dagmar Bábková)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8o38x9// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Izolace mikroorganizmů degradujících biogenní aminy z potravin rostlinného původu
 (Kateřina Swaczynová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t32gyk// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Možnosti redukce biogenních aminů produkovaných mikroorganizmy
 (Khatantuul Purevdorj)

2021, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jkn3cn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Biogenní aminy ve vybraných skupinách přírodních sýrů
 (Radka Flasarová)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//0185lz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Produkce a degradace biogenních aminů pivovarsky významnými mikroorganizmy
 (Jana Žáková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l2epu7// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antimikrobní působení esenciálních olejů na bakterie produkující biogenní aminy
 (Viera Nováková)

2019, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//24y2re// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)