Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Expertise in the Czech energy industry: A field analysis
(Nathalie Marková)2020, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/g1fxd/ | Mezinárodní vztahy a energetická bezpečnost / | Práce na příbuzné téma
Analysis of Organic Coffee on the Czech Market
(Margarita Yelisseyeva)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/ij0ki/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Popisná statistika v SASu
(Martin Dettelbacher)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xzpx5/ | Matematika / Finanční a pojistná matematika | Práce na příbuzné téma
Mohou číšníci v restauraci dopředu odhadnout výši spropitného?
(Monika Jánská)2016, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hp6vu/ | Ekonomické teorie / Ekonomie | Práce na příbuzné téma
Empirický výzkum, jak zákazníci českých restaurací dávají spropitné, zkoumaný pomocí metody policy capturing
(Monika Szalaiová)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kkuub/ | Matematika / Ekonomie | Práce na příbuzné téma
Polní experiment s faktory ovlivňujícími spropitné číšníků v restauracích
(Mária Barčinová)2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/q07z9/ | Matematika / Ekonomie | Práce na příbuzné téma
Spropitné v restauracích: Individuální a institucionální strategie
(Michaela Šrámková)2020, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//v2q73q// | Sociologie / Sociální antropologie | Práce na příbuzné téma
Spropitné: empirický výzkum chování zákazníků slovenských restaurací
(Iveta Vašková)2014, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kzwa6/ | Hospodářská politika a správa / Hospodářská politika | Práce na příbuzné téma
Mohou číšníci v restauraci dopředu odhadnout výši spropitného?
(Monika Jánská)2016, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hp6vu/ | Ekonomické teorie / Ekonomie | Práce na příbuzné téma
Field experiment with tipping
(Andrey Bortnik)2023, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/jsngg/ | Ekonomie / | Práce na příbuzné téma