Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Expertise in the Czech energy industry: A field analysis
 (Nathalie Marková)

2020, Diplomová práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/g1fxd/ | Mezinárodní vztahy a energetická bezpečnost / | Práce na příbuzné téma

Analysis of Organic Coffee on the Czech Market
 (Margarita Yelisseyeva)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/ij0ki/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Popisná statistika v SASu
 (Martin Dettelbacher)

2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xzpx5/ | Matematika / Finanční a pojistná matematika | Práce na příbuzné téma

Mohou číšníci v restauraci dopředu odhadnout výši spropitného?
 (Monika Jánská)

2016, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hp6vu/ | Ekonomické teorie / Ekonomie | Práce na příbuzné téma

Empirický výzkum, jak zákazníci českých restaurací dávají spropitné, zkoumaný pomocí metody policy capturing
 (Monika Szalaiová)

2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/kkuub/ | Matematika / Ekonomie | Práce na příbuzné téma

Polní experiment s faktory ovlivňujícími spropitné číšníků v restauracích
 (Mária Barčinová)

2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/q07z9/ | Matematika / Ekonomie | Práce na příbuzné téma

Spropitné v restauracích: Individuální a institucionální strategie
 (Michaela Šrámková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//v2q73q// | Sociologie / Sociální antropologie | Práce na příbuzné téma

Spropitné: empirický výzkum chování zákazníků slovenských restaurací
 (Iveta Vašková)

2014, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/kzwa6/ | Hospodářská politika a správa / Hospodářská politika | Práce na příbuzné téma

Mohou číšníci v restauraci dopředu odhadnout výši spropitného?
 (Monika Jánská)

2016, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hp6vu/ | Ekonomické teorie / Ekonomie | Práce na příbuzné téma

Field experiment with tipping
 (Andrey Bortnik)

2023, Bakalářská práce, Ekonomicko-správní fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/jsngg/ | Ekonomie / | Práce na příbuzné téma