Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
(Adam Psota)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/shnvc/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Světová gastronomie v Rusku (lingvokulturologické hledisko)
(Lucie Červenková)2016, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pw74f/ | Filologie / Ruský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE
(Nikola Dufková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/tuidae/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Kundenorientierte Unternehmungsführung in der westböhmischen und bayerischen Gastronomie
(Kristýna KULHÁNKOVÁ)2023, Bakalářská práce, Fakulta filozofická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//c8a5eu// | Cizí jazyky pro komerční praxi / Cizí jazyky pro komerční praxi - němčina | Práce na příbuzné téma
Italská gastronomie v České republice
(Tereza Hronová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/am0ta/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Řízení kvality služeb v gastronomii
(Adéla Rieszová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lelza/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza tradiční gastronomie ve vybrané zemi
(Elizaveta Abramova)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/yy3oq/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Tradiční a novodobé pivní restaurace
(Barbora Hlavatá)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14251/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský záměr - založení rybí restaurace ve Vodňanech, městě s mnohasetletou rybářskou tradicí
(Jiří Havlín)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10397/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Mezi tradicí a globalizací (případ jídel v restauracích v ruském městě Astrachaň)
(Anastasiia Epifanova)2023, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0xosv9// | Hospodářská a kulturní studia / | Práce na příbuzné téma