Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
espressoKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Differences in caffeine content in various coffee beverages
(Peter Sova)2020, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//g3k5ul// | Zemědělská specializace / Zemědělství tropů a subtropů | Práce na příbuzné téma
Analýza podavania kávových nápojov na základe espressa vo vybraných gastronomických prevádzkach v meste Levice
(Alena Luptáková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14262/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza podavania kávových nápojov na základe espressa vo vybraných gastronomických prevádzkach v meste Levice
(Alena Luptáková)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14262/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomické úpravy kávy, příprava a její kultura
(Natálie Loupová)2024, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/j8620/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
(Markéta Kratochvílová)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/i5p3v/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vliv mletí kávového zrna a přípravy kávy na obsah vybraných látek v kávě
(Sabina Dvořáčková)2023, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ro2emy// | Chemie přírodních látek / | Práce na příbuzné téma
Příjem kofeinu v závislosti na druhu kávy a způsobu přípravy
(Anna Švecová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nvsnkq// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Příprava kávy a její kultura
(Lucie ŠTĚRBOVÁ)2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//bupnv5// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Vliv složení a způsobu přípravy kávy na její senzorické vlastnosti
(Kamila Součková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k1y2si// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Moderní technologie přípravy kávy
(Viktorie Běhalová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//rrrq7y// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma