Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
zdravotní cestovní ruchKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
(Veronika Svejkovská)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Trendy v rozvoji zdravotního cestovního ruchu v České republice
(Shoira Ibragimova)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14135/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Dopravní dostupnost vybraných destinací cestovního ruchu a současné trendy v dopravních službách
(Michal Veselský)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12972/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Trendy spotřeby vína v ČR
(Karel Kotera)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/13283/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Gastronomické služby v lázních - trendy a specifika
(Ida Mlčkovská)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15079/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma