Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

zdravotní cestovní ruch

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Moderní trendy používání čokolády v gastronomii, degustace čokolády
 (Veronika Svejkovská)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13581/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Trendy v rozvoji zdravotního cestovního ruchu v České republice
 (Shoira Ibragimova)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14135/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Dopravní dostupnost vybraných destinací cestovního ruchu a současné trendy v dopravních službách
 (Michal Veselský)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12972/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Trendy spotřeby vína v ČR
 (Karel Kotera)

2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/13283/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Gastronomické služby v lázních - trendy a specifika
 (Ida Mlčkovská)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15079/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)