Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
BarKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Současný vývoj, trendy a marketing v barmanství
(Daniel Sváček)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12196/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Současný vývoj, trendy a marketing v barmanství
(Daniel Sváček)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12196/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Současné trendy v barmanství a jejich aplikace v praxi
(Miloš Bednář)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/cocrxp/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
The Art of Fermentation In Cocktails: The Bartender s Perspective
(Veronika Vybíralíková)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/fqdsl/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma
Vývoj profese barmana
(Kristýna Košková)2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8456/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Současný vývoj, trendy a marketing v barmanství
(Daniel Sváček)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12196/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Současné trendy v barmanství a jejich aplikace v praxi
(Miloš Bednář)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/cocrxp/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Nové trendy v přípravě pivních nápojů ve výuce SOŠ
(Matěj VYMĚTAL)2019, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//f1prvm// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma
Analýza nově vzniklých koktejlů na bázi ginů ve vybraných pražských barech
(Lenka Telecká)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lh4oi/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma