Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Bar

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Současný vývoj, trendy a marketing v barmanství
 (Daniel Sváček)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12196/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Současný vývoj, trendy a marketing v barmanství
 (Daniel Sváček)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12196/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Současné trendy v barmanství a jejich aplikace v praxi
 (Miloš Bednář)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/cocrxp/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

The Art of Fermentation In Cocktails: The Bartender s Perspective
 (Veronika Vybíralíková)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/fqdsl/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

Vývoj profese barmana
 (Kristýna Košková)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/8456/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Současný vývoj, trendy a marketing v barmanství
 (Daniel Sváček)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12196/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Současné trendy v barmanství a jejich aplikace v praxi
 (Miloš Bednář)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.

http://theses.cz/id/cocrxp/ | Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma

Nové trendy v přípravě pivních nápojů ve výuce SOŠ
 (Matěj VYMĚTAL)

2019, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//f1prvm// | Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů | Práce na příbuzné téma

Analýza nově vzniklých koktejlů na bázi ginů ve vybraných pražských barech
 (Lenka Telecká)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/lh4oi/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma