Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
tepelná úpravaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Tepelná úprava pokrmov z pohl'adu nutričného terapeuta
(Alica Šimečková)2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pg90g/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Tepelná úprava pokrmov z pohl'adu nutričného terapeuta
(Alica Šimečková)2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pg90g/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Tepelná úprava pokrmov z pohl'adu nutričného terapeuta
(Alica Šimečková)2016, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/pg90g/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Změny lipidů při zpracování a skladování potravin z hlediska jejich nutriční a senzorické jakosti
(Josef Soukup)2023, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//li30zd// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Možnosti výroby a jakost oleje z jader vlašských ořechů
(Šárka Krejčová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ej2yxk// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Štúdium zmien vlastností a zloženia bio-oleja a jeho hydrorafinovaných produktov v priebehu dlhodobého skladovania
(Aneta Závodníková)2020, Diplomová práce, Fakulta technologie ochrany prostředí / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//zwfygf// | Technologie pro ochranu životního prostředí / | Práce na příbuzné téma
Vliv ochucujících postupů vybranými druhy koření a aromatizujících rostlin na kvalitu olivového oleje
(Tereza Kácalová)2024, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//4m8kj0// | Technologie potravin / Vlastnosti a zpracování zemědělských materiálů a produktů | Práce na příbuzné téma
Vliv přidání řepkového oleje do krmné směsi na nutriční hodnotu a sklizňové parametry u cvrčka domácího
(Michaela Šlechtová)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0ysgms// | Chov zájmových zvířat / | Práce na příbuzné téma