Theses on the same topic (having an identical keyword):

Francouzština, pro, specifické, účely

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 3 » (total: 23 theses)
Komunikace s dětským pacientem a čeština pro cizince
 (Markéta Taussiková)

2024, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mxb8b/ | Český jazyk a literatura / Čeština jako cizí jazyk | Theses on a related topic

Elektrická instalace stavebního objektu (budovy) pro specifické účely
 (Radek Mašek)

2016, Bakalářská práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sl9yql// | Zemědělské inženýrství / Informační a řídicí technika v agropotravinářském komplexu | Theses on a related topic

Návrh změny technologie spojování součástí pro specifické účely
 (Miroslav Berka)

2017, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//im5zsy// | Strojní inženýrství / | Theses on a related topic

Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
 (Marek Zapletal)

2022, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/neitt/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Theses on a related topic

Élaboration d'un cours de la gastronomie et de la restauration en classe de FLE pour un lycée professionnel d'hôtellerie en République tchèque
 (Věra Kuklíková)

2016, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/nptu5/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství francouzského jazyka a literatury pro střední školy | Theses on a related topic

Služby finančních institucí pro podnikatele v oblasti hotelnictví a gastronomie.
 (Jakub Křemen)

2013, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11036/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic

Migration of spices and their integration in national gastronomy
 (Nikita Fomin)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/yrg8m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic

Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
 (Barbora Ryšavá)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic

The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague
 (Natálie Válkyová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15485/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Theses on a related topic

« 1 2 3 » (total: 23 theses)