Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Francouzština, pro, specifické, účelyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
(Barbora Ryšavá)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague
(Natálie Válkyová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15485/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma
Projevy digitalizace v hotelnictví a gastronomii v kontextu agendy Průmysl 4.0
(Kristýna Lagronová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/wyvqa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Odborné vzdelávanie v hotelierstve, gastronomií a cestovnom ruchu
(Sabína Hudáková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12945/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma