Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Francouzština, pro, specifické, účely

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)
Menu Engineering and Its Use in Gastronomy
 (Barbora Ryšavá)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/r6hlc/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

The Influence of Globalization on the Gastronomy and its Establishments in the Region of Prague
 (Natálie Válkyová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15485/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hospitality Management | Práce na příbuzné téma

Projevy digitalizace v hotelnictví a gastronomii v kontextu agendy Průmysl 4.0
 (Kristýna Lagronová)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/wyvqa/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Odborné vzdelávanie v hotelierstve, gastronomií a cestovnom ruchu
 (Sabína Hudáková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12945/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 24 prací)