Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Bakterie ve sladařském a pivovarském provozu
(Kateřina Křesalová)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w4sts/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Anaerobní střevní bakterie a jejich význam
(Žaneta Padevětová)2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//nfyn3c// | Speciální chemicko-biologické obory / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
(Emma Mattonai)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
Characterization of exopolysaccharides from selected lactic acid bacteria and bifidobacteria
(Anastasiia Maliushevska)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nq9tyh// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma
Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
(Emma Mattonai)2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální kontaminace piva v průběhu skladování
(Zbyněk Zemánek)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7ldzx8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Bakterie ve sladařském a pivovarském provozu
(Kateřina Křesalová)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w4sts/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Možnosti uplatnění probiotických kultur při výrobě piva
(Martin Slovák)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0eqxdv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií mléčného kvašení v procesu výroby piva
(Kristýna Zapletalová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g4u0kd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiální kontaminace piva v průběhu skladování
(Zbyněk Zemánek)2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7ldzx8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma