Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti ovlivnění kvality čepovaného piva
(Michaela Janišová)2023, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dvzdzv// | Technologie a hodnocení potravin / Gastronomické technologie | Práce na příbuzné téma
Mikroorganismy významné v technologii výroby piva
(Zbyněk Zemánek)2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//maqq3h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Filtrace piva a jeho mikrobiologická kontrola, vliv na trvanlivost a koloidní stabilitu piva
(Jan VASIL)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4dqhlf// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu vybraných bakteriálních kontaminant piva
(Iveta Mahovská)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//x2teip// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologie piva
(Liběna ŠTÁHLOVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//moy5tu// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Bakterie ve sladařském a pivovarském provozu
(Kateřina Křesalová)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w4sts/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Význam migrace, cestování a světového obchodu v šíření bakterií rezistentních k antibiotikům
(Marie Uhlířová)2017, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/f15nd/ | Biologie / Lékařská genetika a molekulární diagnostika | Práce na příbuzné téma
Bakterie ve sladařském a pivovarském provozu
(Kateřina Křesalová)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w4sts/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma
Bakterie ve sladařském a pivovarském provozu
(Kateřina Křesalová)2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/w4sts/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma