Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Bakterie ve sladařském a pivovarském provozu
 (Kateřina Křesalová)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w4sts/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Anaerobní střevní bakterie a jejich význam
 (Žaneta Padevětová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//nfyn3c// | Speciální chemicko-biologické obory / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma

Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
 (Emma Mattonai)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma

Characterization of exopolysaccharides from selected lactic acid bacteria and bifidobacteria
 (Anastasiia Maliushevska)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nq9tyh// | Chemistry and Technology / | Práce na příbuzné téma

Growth of honey bee bacteria in whey-based medium
 (Emma Mattonai)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//yppvm8// | Sustainable Agriculture and Food Security / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiální kontaminace piva v průběhu skladování
 (Zbyněk Zemánek)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7ldzx8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Bakterie ve sladařském a pivovarském provozu
 (Kateřina Křesalová)

2016, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/w4sts/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

Možnosti uplatnění probiotických kultur při výrobě piva
 (Martin Slovák)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0eqxdv// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií mléčného kvašení v procesu výroby piva
 (Kristýna Zapletalová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g4u0kd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiální kontaminace piva v průběhu skladování
 (Zbyněk Zemánek)

2021, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7ldzx8// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)