Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
biokontrolaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů
(Michal Sýkora)2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//wcn5r8// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Senzoricky aktivní látky v mase českého strakatého skotu
(Jana Fořtová)2022, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ulsi2h// | Zemědělská chemie / | Práce na příbuzné téma
Biotransformace kyseliny ferulové na senzoricky aktivní látky
(Tomáš Opial)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//ua7r2z// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Biotransformace kyseliny ferulové na senzoricky aktivní látky pomocí bakterie Halomonas neptunia
(Filip Matějka)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//6v84hy// | Chemie pro medicínské aplikace / | Práce na příbuzné téma
Vznik nežádoucích senzoricky aktivních látek během procesu smažení
(Barbora Bílová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//wufowe// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Chromatografické stanovení senzoricky aktivních látek v potravinách
(Filip Hruška)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//hhckw2// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Studium profilu senzoricky aktivních látek moravských vín
(Markéta Havlíková)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//g871ls// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vznik senzoricky aktivních látek z tuků během tepelného namáhání
(Barbora Bílová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//y1iw61// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Změny senzoricky aktivních látek během zrání vybraných druhů přírodních sýrů
(Michal Sýkora)2021, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//pao482// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Chromatografické stanovení senzoricky aktivních látek v potravinách
(Anna Zelenková)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//t0gv8k// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma