Theses on the same topic (having an identical keyword):
Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv epidemie COVID 19 na vybrané gastronomické zařízení
(Oborná Oborná)2022, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/vvjnp/ | Cestovní ruch a turismus / | Theses on a related topic
Rozšíření nabídky ve vybraném gastronomickém zařízení
(Petra Nezvalová)2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/ksdws/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Theses on a related topic
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
(Aren Ananyan)2024, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/j0970/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Jídelní a nápojový lístek jako prostředek prosperity gastronomického zařízení
(Eva Roupcova)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15322/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Porovnání vybraných konkurenčních konceptů gastronomických zařízení
(Daniela Škaroupková)2015, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/5641/vsh_m/ | Ekonomika a management / Marketingové komunikace | Theses on a related topic
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení košer restaurace
(Abdelreheem Shamekh)2019, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/rg13p/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Analýza gastronomického zařízení se zaměřením na svatební hostiny
(Lenka Pelikánová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15428/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Theses on a related topic
Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
(Iegor Remizov)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12660/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Theses on a related topic
Regionální potraviny v gastronomických zařízeních
(Jan Pavlík)2018, Diplomová práce, Fakulta regionálního rozvoje a mezinárodních studií / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iho4kn// | Regionální rozvoj / Socioekonomický a environmentální rozvoj regionů | Theses on a related topic
Kvalita a rozsah regionálnych potravín využitelných v jednotlivých ročných obdobiach
(Viliam Berger)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/gnvox/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Theses on a related topic