Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

amperometrie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Sledování stability enzymů a enzymových směsí pro stanovení alkoholu a glycerolu ve víně.
 (Ondřej Kubesa)

2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/lrpkd/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma

Vývoj a optimalizace biosensorů pro stanovení karboxylových kyselin ve víně
 (Klára Šujanová)

2011, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/p0ahn/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma

Enzymové biosensory ve spojení s chemometrií
 (Ján Michael Kormaník)

2021, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/g6zd9/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Biosensor pro analýzu polyfenolických látek v pivu
 (Aneta Šrajerová)

2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/j5bpd/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Sledování stability enzymů a enzymových směsí pro stanovení alkoholu a glycerolu ve víně.
 (Ondřej Kubesa)

2010, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/lrpkd/ | Aplikovaná biochemie / | Práce na příbuzné téma

Biosensor pro analýzu polyfenolických látek v pivu
 (Aneta Šrajerová)

2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/j5bpd/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Biosensor pro analýzu polyfenolických látek v pivu
 (Aneta Šrajerová)

2016, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/j5bpd/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Pivo v českej gastronómii, nové marketingové stratégie v ponuke piva
 (Peter Mokrý)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12699/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vizuální identita PiTy BEER
 (Tereza Matoušková)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o. / Vysoká škola kreativní komunikace, s.r.o.

http://theses.cz/id//nxwdrg// | Vizuální a literární umění / Vizuální tvorba | Práce na příbuzné téma

The Influence of Innovations in Brewing on Beer Consumers' Preferences
 (Anastasia Boldyreva)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/alp5u/ | Hospitality Management / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)