Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
alergieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Potravinové intolerance a alergie u dětí z pohledu ošetřovatelského personálu
(Lucie KREJSOVÁ)2023, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//kq9jy5// | Pediatrické ošetřovatelství / | Práce na příbuzné téma
Potraviny pro zvláštní výživu
(Tereza Smětalová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//guauux// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Alergeny v potravinách
(Tereza HLŮŽKOVÁ)2016, Bakalářská práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//dhanyr// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Moderní analytické metody na sledování alergenů v potravinách
(Nikola Nováková)2017, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//itkpcw// | Farmakochemie a medicinální materiály / | Práce na příbuzné téma
Intolerance laktózy vs. Alergie na mléko
(Jakub Přikryl)2015, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//xafy14// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Alergie a intolerance na jednotlivé složky mléka a návrh jejich kompenzace ve výživě člověka
(Šárka Horáková)2015, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//iz9jhv// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Prevalence potravinové intolerance a alergie u dospělé populace ČR
(Marta CHUDOBOVÁ TVRDÍKOVÁ)2021, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//rl5tff// | Vychovatelství / Vychovatelství se zaměřením na výchovu ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Alergie na mléko a snižování rizika jejího vzniku
(Lucie KONEČNÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4fwyqb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma