Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Italian cuisine

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem
 (Daniel Banič)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7977/vsh_m_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem
 (Daniel Banič)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7977/vsh_m_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem
 (Daniel Banič)

2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/7977/vsh_m_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Zážitková gastronómia – ojedinelý gastronomický koncept
 (Jana Potočková)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/11869/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Udržateľná gastronómia
 (Martina Skorušová)

2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/egmrp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Mexická gastronómia v Prahe
 (Alžbeta Ľuptáková)

2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/pcp0n/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Etické problémy príjazdového cestovného ruchu v oblasti gastronómie s prihliadnutím ku kultúrnym odlišnostiam klientov
 (Diana Pôbišová)

2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15342/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Arabismos en la gastronomía andaluza
 (Jana ŠEDIVÁ)

2017, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//o93ggx// | Filologie / Španělská filologie | Práce na příbuzné téma

Alternatívna gastronómia
 (Claudia Žitňáková)

2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/iwkn6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Tradičná gastronómia Sápmi v súčasnej sámskej kultúre
 (Natália Kosmeľová)

2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/qbvwx/ | Historické vědy / Etnologie | Práce na příbuzné téma