Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Italian cuisineKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem
(Daniel Banič)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7977/vsh_m_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem
(Daniel Banič)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7977/vsh_m_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Návrh gastronomického provozu pizza & pasta s projektovým řešením a rozpočtem
(Daniel Banič)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/7977/vsh_m_b1/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Zážitková gastronómia – ojedinelý gastronomický koncept
(Jana Potočková)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11869/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Udržateľná gastronómia
(Martina Skorušová)2023, Diplomová práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/egmrp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Mexická gastronómia v Prahe
(Alžbeta Ľuptáková)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/pcp0n/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Etické problémy príjazdového cestovného ruchu v oblasti gastronómie s prihliadnutím ku kultúrnym odlišnostiam klientov
(Diana Pôbišová)2017, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15342/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Arabismos en la gastronomía andaluza
(Jana ŠEDIVÁ)2017, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//o93ggx// | Filologie / Španělská filologie | Práce na příbuzné téma
Alternatívna gastronómia
(Claudia Žitňáková)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vsh.cz/th/iwkn6/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Marketingový management v cestovním ruchu a hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Tradičná gastronómia Sápmi v súčasnej sámskej kultúre
(Natália Kosmeľová)2020, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/qbvwx/ | Historické vědy / Etnologie | Práce na příbuzné téma