Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
gastronomické službyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Restaurace v nákupních centrech ve vybraném regionu
(Klára Klímová)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/zj7oy/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace
(Barbora Pobořilová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12809/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Analýza konceptu restaurace Podolka
(Barbora Pospíšilová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f6ldm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Vytvoření konceptu prosperující venkovské restaurace (hospody)
(Markéta Nováková)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/aftao/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
(Oleksandr Biley)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/6328/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Význam a úloha gastronomických služeb v hotelu
(Anastasiya Lovina)2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/14113/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Spokojenost zákazníků s nabídkou restaurace Hotelu Praděd Thamm
(Denisa Kajnarová)2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/d7t34/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Logistika zásobování hotelů a restaurací
(Anna Číhalová)2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/15290/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Možnosti rozvoje úseku F&B WELLNESS HOTELU FRYMBURK
(Lucie PRŮŠOVÁ)2013, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//yn6zmz// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma
Komparace úseků F&B ve vybraném hotelovém řetězci
(Kateřina Šebánková)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/x1sgu/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma