Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

gastronomické služby

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Restaurace v nákupních centrech ve vybraném regionu
 (Klára Klímová)

2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/zj7oy/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza aspektů ovlivňujících návštěvu restaurace
 (Barbora Pobořilová)

2015, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12809/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Analýza konceptu restaurace Podolka
 (Barbora Pospíšilová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f6ldm/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Vytvoření konceptu prosperující venkovské restaurace (hospody)
 (Markéta Nováková)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/aftao/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Opatření managementu stravovacícho úseku v hotelu s cílem zvýšit a zkvalitnit stravovací služby a tak dosáhnout vyšší poptávky po těchto službách.
 (Oleksandr Biley)

2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/6328/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Význam a úloha gastronomických služeb v hotelu
 (Anastasiya Lovina)

2016, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/14113/vsh_b_a2/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Spokojenost zákazníků s nabídkou restaurace Hotelu Praděd Thamm
 (Denisa Kajnarová)

2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/d7t34/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Logistika zásobování hotelů a restaurací
 (Anna Číhalová)

2017, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/15290/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Možnosti rozvoje úseku F&B WELLNESS HOTELU FRYMBURK
 (Lucie PRŮŠOVÁ)

2013, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//yn6zmz// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Komparace úseků F&B ve vybraném hotelovém řetězci
 (Kateřina Šebánková)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/x1sgu/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)