Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

EET

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Measuring and Formalising the Shadow Economy in Uzbekistan
 (Bekhzod Turaev)

2021, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//oc83ns// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Analysis of the Shadow Economy of Greece
 (Anar Eyvazov)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

https://vskp.vse.cz/eid/87811 | Economics / | Práce na příbuzné téma

Shadow Economy in the Context of Economic Crisis
 (Vladimír Strnad)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze

http://www.vse.cz/vskp/eid/43461 | Ekonomie a hospodářská správa / Ekonomie | Práce na příbuzné téma

Myslivost a gastronomie
 (Tomáš Nováček)

2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/mqc5k/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Vliv pandemie Covid - 19 na stav malých a středních podniků v oblasti gastronomie v Moravskoslezském kraji
 (Nikol Šebestová)

2023, Bakalářská práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/n0xdt/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Světová gastronomie v Rusku (lingvokulturologické hledisko)
 (Lucie Červenková)

2016, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/pw74f/ | Filologie / Ruský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

Bavorská gastronomie
 (Šebela Šebela)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vsh.cz/th/n1zmv/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Rybářské eventy ve světle gastronomie a cestovního ruchu
 (Zuzana Nešetřilová)

2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/dnw6t/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Historie rámcových vzdělávacích programů, vznik a tvorba školního vzdělávacího programu nového studijního oboru gastronomie
 (Karel Netopil)

2010, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/dft79/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)