Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
destilátKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Výroba ovocných destilátů v oblasti Slovácko
(Vojtěch Helia)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12171/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Výroba ovocných destilátů v oblasti Slovácko
(Vojtěch Helia)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12171/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
(Marie Chmelinová)2014, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gw5tj/ | Specializace v pedagogice / Lektorství cizího jazyka - anglický jazyk | Práce na příbuzné téma
Analýza pohárov využívaných v súčasnej nápojovej gastronómii
(Anna Cimbaľáková)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/11884/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Výroba ovocných destilátů v oblasti Slovácko
(Vojtěch Helia)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12171/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Výroba ovocných destilátů v oblasti Slovácko
(Vojtěch Helia)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12171/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Výroba ovocných destilátů v oblasti Slovácko
(Vojtěch Helia)2016, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12171/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Úprava technologie přípravy kvasů a vedení těst u bezlepkových pekárenských výrobků
(Magdalena Petrová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tagw46// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vazba mezi postupem při vedení kvasu a kvalitou pečiva
(Lucie Ďoubalová)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1oemqg// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvasy pro výrobu ovocných pálenek
(Michala Sedláčková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kjoo9d// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma