Theses on the same topic (having an identical keyword):

destilát

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 15 theses)
Aktivita pekařského kvasu
 (Daniela Šindelářová)

2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//p352lh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Příprava kvasů pro výrobu pálenek v domácích podmínkách
 (Lucie Žilková)

2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//d2iwvr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Příprava, analýza a využití kvasů ze špaldových mouk
 (Anna Dolejší)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//yc4owd// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Reologické charakteristiky pokusných kvasů a těst z vybraných speciálních mouk a jejich směsí
 (Eliška Bělíková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vtlz7u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic

Optimalizace vybraných parametrů kvasů ze speciálních bezlepkových mouk
 (Michaela Sadílková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ibjr5f// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 15 theses)