Theses on the same topic (having an identical keyword):
destilátKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Aktivita pekařského kvasu
(Daniela Šindelářová)2022, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//p352lh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Příprava kvasů pro výrobu pálenek v domácích podmínkách
(Lucie Žilková)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//d2iwvr// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Příprava, analýza a využití kvasů ze špaldových mouk
(Anna Dolejší)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//yc4owd// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Reologické charakteristiky pokusných kvasů a těst z vybraných speciálních mouk a jejich směsí
(Eliška Bělíková)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vtlz7u// | Potravinářská a biochemická technologie / | Theses on a related topic
Optimalizace vybraných parametrů kvasů ze speciálních bezlepkových mouk
(Michaela Sadílková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ibjr5f// | Technologie potravin / | Theses on a related topic