Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance
(David PÍCHA)2017, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//5nppuk// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance
(David PÍCHA)2017, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//5nppuk// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Vliv konzumace mléka a mléčných výrobků na lidský organismus
(Kamila Kadlecová)2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//993qpj// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
(Šárka Horváthová)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
(Adéla Kocourková)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vhi9b4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Výroba, sortiment a kvalita fermentovaných mléčných výrobků
(Romana Nováková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ulsqpd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Kvalita mléčných výrobků fermentovaných mikroorganismy izolovanými z velbloudího mléka
(Barbora Melicharová)2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//0oxfze// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita mléka a mléčných výrobků
(Alena Formáčková)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//tzzl4d// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita buvolího mléka
(Matylda Malá)2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//q3l8ax// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická kvalita jogurtů
(Adéla Filipová)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cvjfrl// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma