Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance
 (David PÍCHA)

2017, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//5nppuk// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance
 (David PÍCHA)

2017, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//5nppuk// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Vliv konzumace mléka a mléčných výrobků na lidský organismus
 (Kamila Kadlecová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//993qpj// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Kvalita a rozsah mléčných výrobků se zaměřením na sýry
 (Šárka Horváthová)

2022, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická

https://is.vshe.cz/th/jjwt1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
 (Adéla Kocourková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//vhi9b4// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Výroba, sortiment a kvalita fermentovaných mléčných výrobků
 (Romana Nováková)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ulsqpd// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita mléčných výrobků fermentovaných mikroorganismy izolovanými z velbloudího mléka
 (Barbora Melicharová)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//0oxfze// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita mléka a mléčných výrobků
 (Alena Formáčková)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//tzzl4d// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita buvolího mléka
 (Matylda Malá)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//q3l8ax// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická kvalita jogurtů
 (Adéla Filipová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//cvjfrl// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)