Theses on the same topic (having an identical keyword):
Přírodní sýrKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí
(Richardos-Nikolaos Salek)2016, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qg923n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv zralosti Čedaru a skladby tavících solí na konzistenci tavených sýrů
(Petr ŽÍLA)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xk1i6l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí
(Richardos-Nikolaos Salek)2016, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qg923n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí
(Richardos-Nikolaos Salek)2016, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//qg923n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv skladování na jakost sterilovaných tavených sýrů s příchutí
(Anna Sklenaříková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ka146s// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
(Eva Janošíková)2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv furcellaranu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů během skladování
(Denisa Záblacká)2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//395xqh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Vliv dvouletého skladování na jakost tavených sýrů
(Martina ZVONKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//66qtk1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů
(Lubomír ŠTĚPÁNEK)2005, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//p2pi5e// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Theses on a related topic
Studium změn jakosti sterilovaných tavených sýrů během skladování
(Olga VLČKOVÁ)2007, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pj9rrw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic