Zpět na vyhledávání

Theses on the same topic (having an identical keyword):

Přírodní sýr

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 14 theses)
Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí
 (Richardos-Nikolaos Salek)

2016, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qg923n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv zralosti Čedaru a skladby tavících solí na konzistenci tavených sýrů
 (Petr ŽÍLA)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xk1i6l// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí
 (Richardos-Nikolaos Salek)

2016, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qg923n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vybrané vlastnosti modelových systémů mléka obsahujících ternární směsi fosforečnanových a citronanových solí
 (Richardos-Nikolaos Salek)

2016, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//qg923n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv skladování na jakost sterilovaných tavených sýrů s příchutí
 (Anna Sklenaříková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ka146s// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vliv draselných tavicích solí na viskoelastické vlastnosti taveného sýra během skladování
 (Eva Janošíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ols8gg// | Technologie potravin / | Theses on a related topic

Vliv furcellaranu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů během skladování
 (Denisa Záblacká)

2018, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//395xqh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Vliv dvouletého skladování na jakost tavených sýrů
 (Martina ZVONKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//66qtk1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Vliv doby a teploty skladování na jakost sterilizovaných tavených sýrů
 (Lubomír ŠTĚPÁNEK)

2005, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//p2pi5e// | Ekonomika a management / Ekonomika a hygiena výživy | Theses on a related topic

Studium změn jakosti sterilovaných tavených sýrů během skladování
 (Olga VLČKOVÁ)

2007, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pj9rrw// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 14 theses)